Politiebezoek in ’t Zarlarhartje

De politie kwam op bezoek naar onze school! We mochten eens piepen in de grote politiecombi. De politieman liet de sirene horen en deed zijn zwaailichten gaan. Wat was dat luid! De politieman toverde het één en ander uit zijn combi: fluovestjes, BOB-sleutelhangers, kegels, een zwemvest en een toestel om te blazen. Natuurlijk mochten ook wij blazen… Iedereen SAFE, oef! We mochten met het meetwiel rijden en hij sloeg ons in de boeien. Gelukkig had hij zijn sleuteltje bij om ons te bevrijden 😉.
We kregen allemaal een BOB-sleutelhanger en een fluo-zakje met enkele verrassingen.
Nu zijn we zeker dat politiemannen goede vrienden zijn, dat we niet bang moeten zijn en dat ze ons heel gelukkig maken want… we kregen allemaal een geschenkje. Dankjewel voor alles! We genoten met volle teugen 🤩