Home » Geen categorie » Het 6de leerjaar op stap

Meest recente berichten

Archieven

Het 6de leerjaar op stap

We brachten met onze zesdeklassers een bezoekje aan de ‘melkboerderij’ in Zarlardinge. Het was leerrijk om het leven en werken op de boerderij te ontdekken en te zien waar onze melk vandaan komt. Na het voederen van de dieren mochten we genieten van een tasje verse chocolademelk: VERRUKKELIJK! Als kers op de taart waren we getuige van de geboorte van een kalfje…

In de namiddag hebben we in de SarlarSwing Boerderie met eigen handen boter gemaakt van de melk die geproduceerd wordt door de koeien die we ’s ochtends hebben verzorgd. We mochten er onder deskundige begeleiding koekjes bakken en er ook onze eigen labels bij ontwerpen.

Bent u benieuwd naar onze kunsten? Kom op zaterdag 26 juni zeker langs op de Ketjesmarkt in de SarlangSwing Boerderie. Wij stellen onze zelfgemaakte producten graag ten toon en u kan ze daar ook aankopen!

Het was een boeiende en onvergetelijke dag!