Archief

>> Schoolreis naar Harry Malter met alle kleutertjes

Gisteren gingen alle kleutertjes van ’t Zarlarhartje samen op schoolreis. Wat een leuke dag. Deze gaan we niet snel vergeten.

>> Sportdag 3de kleuterklas

Voorbije maandag trokken alle 3de kleuterklassen van onze scholen in de buurt naar de Gavers. Daar hielden we een super, fijne, fantastische, sportieve dag. Dank u wel aan alle turnmeesters en turnjuffen die deze dag voor ons onvergetelijk maakten. We hebben heel wat nieuwe sporten leren ontdekken.

>> Mijn papa is cellist

N.a.v. thema ‘Vaderdag’, werkten we in de kleuterklassen ook rond ‘beroepen’. De papa van F. is een cellist. Met veel plezier kwam hij ons meer vertellen over de cello. Wat een fijne leerrijke voormiddag. Bedankt lieve papa van F. voor de prachtige muziek en de hele deskundige uitleg. We hebben er allemaal heel erg van genoten en vooral ook veel bijgeleerd.

 

>> sportdag vierde leerjaar

Op donderdag 1  juni hadden het derde en vierde leerjaar hun sportdag. De
weergoden waren ons alvast goed gezind !
In de voormiddag genoten we van een fotozoektocht waarbij we met behulp van
foto’s onze weg moesten zoeken met als eindbestemming het openluchtzwembad.
Na een lekkere picknick namen we  een frisse duik in het zwembad. Vervolgens
konden we ons even uitleven op de speeltuin en tenslotte speelden we een
partijtje minigolf. Het was een prachtige dag die we niet vlug zullen vergeten !

>> Kapelbezoek

DSCN0348

Tweede en derde leerjaar te voet op bedevaart naar kapel in Goeferdinge t.g.v. de Mariamaand.

>> 3de kleuterklas speelt met letters

Bijna grote vakantie en daarna naar het eerste leerjaar. De kinderen van de derde kleuterklas kijken er reeds naar uit. Deze 2 weken spelen we met letters in de klas. Wat zijn we leergierig! We kijken al uit naar het echt leren lezen volgend jaar.

>> MOS

Ook de kleuters bouwen mee aan natuur op school.

>> Kleuters 3de kleuterklas ravotten in het water

Ziezo onze zwembeurten watergewenning zitten er op. Wat was dit leuk! Wij, de derde kleuterklas,  hadden 5 weken op een rij dolle pret in het zwembad. De foto’s spreken voor zich.

>> Lekker ontbijt

Wat vliegt de tijd. Voorbije week konden we allen genieten van een lekker ontbijt. Bedankt voor ieders inzet en steun en nogmaals een dikke proficiat aan alle mama’s.

>> Lentewandeling

Een paar weken geleden gingen we met de kinderen van de derde kleuterklas op lentewandeling. Wat leuk om het nieuwe leven te kunnen bewonderen.