Archief

>> Interesse in onze school? U wenst in te schrijven? Dat kan.

Hieronder vind u een link met enkele data voor inschrijving van uw oogappel. Alvast hartelijk welkom!

Data en uren inschrijvingen 2018-2019

>> Fijne vakantie!

Indien u nu reeds nieuwsgierig bent naar de menu van de eerste schooldag? Deze kan u vinden in de rubriek ‘schoolrestaurant’ hierboven. 

Vanaf de eerste schooldag kunnen de kinderen dus wam eten op school. Fijne vakantie!

>> Schoolreis naar Bellewaerde

Op dinsdag 26 juni gingen we met het vierde leerjaar op schoolreis naar Bellewaerde.
In de voormiddag kregen we een boeiende rondleiding over de carnivoren door een lieve gids.
In de namiddag konden we ten volle genieten van de attracties in het park. Het werd een zonnige en onvergetelijke dag !

>> Schoolreis van 1ste, 2de en 3de leerjaar

>> Onze kleutertijd zit er op

Voorbije donderdag vierden alle kinderen van de derde kleuterklas feest. Volgende week nog 1 weekje in de kleuterklas, maar na de vakantie stappen ze het eerste leerjaar binnen. Veel succes  en alvast een fijne vakantie!

 

>> Het 2de leerjaar op verkenning in de kunstacademie

We gingen op bezoek naar de kunstacademie in Geraardsbergen. We namen aan de kerk van Zarlardinge de lijnbus naar het station van Geraardsbergen. Daar brachten we een bezoekje aan het stationsgebouw en het perron. Nadien stapten we te voet naar de academie, waar we onmiddellijk mochten schilderen aan een kunstwerk. Daarna hebben we mogen experimenteren met verschillende instrumenten. We sloten onze voormiddag af met een lesje jongleren en enkele dansoefeningen. Om ten slotte naar de bushalte te stappen en de bus naar Zarlardinge terug te nemen.
 

>> Babyboom in de klas van het tweede leerjaar

Er was in het 2de leerjaar een echte babyboom! Yana, Nisa en Lobke hun kleine zusjes kwamen bij ons langs in de klas. Wat een schattige meisjes!

>> Oudleerlingen welkom op school op woensdag 27 juni om 11 uur

Oud-leerlingen bezoek

 

 

>> 3de kleuterklas brengt bezoek aan de kunstacademie

Deze morgen kregen wij,  de kinderen van de derde kleuterklas, een rondleiding op de kunstacademie. We konden er luisteren naar een mooi verhaal, dansen, knutselen en luisteren naar een groot orkest. De leerkrachten van de kunstacademie stelden hun muziekinstrument voor.  En als kers op de taart mochten wij zelf eens proberen muziek te maken. Dolle pret! Indien wij ons ook wensen in te schrijven kan dit zeker en vast. De inschrijvingen in de kunstacademie zijn gestart. Wees er snel bij!

>> Een geslaagde sportdag met de derde kleuterklas aan de Gavers

De kinderen van de derde kleuterklassen mochten voorbije vrijdag genieten van een hele leuke sportdag aan de Gavers. Dit alles werd georganiseerd door alle turnleerkrachten. Dank jullie wel voor deze fantastische sportieve dag. De foto’s spreken voor zich.