Meest recente berichten

Archief

>> Jeugdboekenmaand

“Eureka! ” klonk er in de wandelgangen van ’t Zarlarhartje. De kleuters knutselden leuke dingen i.v.m. de jeugdboekenmaand. Wetenschap en techniek werden extra in de kijker gezet. 

>> Lentewandeling

 

Op donderdag 19 april gingen de eerste kleuterklas en tweede kleuterklas op lentewandeling.
De zon was alvast van de partij. Klik op mij!
We zagen verschillende dieren, bloesems, bloemen,… De kleuters genoten van het plukken van madeliefjes en paardebloemen in de weide.
Geniet van de foto’s.

>> Hoor de klokken luiden

Voor de vakantie raapten alle kleuters er op los. Aan eieren geen gebrek. En om het feest compleet te maken zorgde juf Stefanie voor een fijne Tik Tak namiddag. Plezier alom! Fijne Paasvakantie allemaal! 

>> Modeshow 2de leerjaar

Leerlingen van het 2de leerjaar hielden n.a.v. van een WO-thema over kledij, een echte modeshow met topmodellen. Het publiek was zeer enthousiast en juf Carmen en juf Liesbeth heel trots. 

>> De kinderen van het derde leerjaar hebben groene vingers

 

Vandaag scheen het lentezonnetje al aardig in ons Zarlarhartje.
De kinderen van het derde leerjaar gingen dan ook buiten aan de slag en plantten enkele bloembollen in de tuin en maakten bloembakken om voor hun raam te plaatsen. Ze kijken er al naar uit om de naamplaatjes op de juiste plaats te hangen. Nu kan de lente echt niet meer stuk.

>> Jullie komen toch ook naar het folkbal op woensdag 9 mei?

Op woensdag 9 mei komen heel wat kinderen van verschillende lagere scholen samen in de Spiraal voor een groot folkbal. De kunstacademie organiseerde eerder een workshop voor leerkrachten van de basisscholen om hen een 10 tal dansen aan te leren. De bedoeling is deze dansen verder aanleren aan de kinderen op onze school. Ook in ’t Zarlarhartje zijn er heel wat enthousiaste leerlingen van 1ste tot en met 6de leerjaar die graag 2 middagen per week tijdens de speeltijd hun benen willen losslaan en samen dansen. We hebben de voorbije weken reeds een 6tal dansen aangeleerd dus nu op naar de volgende 4 dansen. De kinderen doen dit super! We beleven veel plezier. De foto’s spreken voor zich.  

>> Groentesoep zelf maken in de 2de kleuterklas

Hmm… héél lekker en plezant. 

 

>> Geslaagde spaghettiavond

Een hele grote dank u wel aan alle helpers en bezoekers van onze spaghettiavond. Het was een groot succes. Dank u wel voor jullie steun. 

De 2 winnaars van de tombola kan u hier zien. 

 

>> Danshappening

Op woensdag 28 februari kwamen veel kinderen samen om samen te dansen. Iedereen amuseerde zich en deed flink zijn best. 

>> Mooie netbalprestatie

Vandaag is er iets fantastisch gebeurd. De kinderen van het 5de en 6de leerjaar zijn er in geslaagd om een fantastische prestatie neer te zetten op het netbaltornooi: een 1ste plaats in onze reeks en een 2de plaats op het volledige tornooi. De finale bijna gewonnen dus. We zijn fier op hen!