Archief

PRETTIGE VAKANTIE

Aan iedereen in naam van het hele team van ’t Zarlarhartje een PRETTIGE VAKANTIE !!!

Op 1 september zien we jullie graag terug. Dan vliegen we er terug in!

>> Laatste schooldag

Ziezo de laatste schooldag van dit schooljaar zit er op. Wat gaat de tijd snel. Voor de kinderen van het 6de lj was dit de laatste dag in ’t Zarlarhartje. We gaan jullie missen! Spring gerust later nog eens binnen. STEEDS WELKOM!

>> De derde kleuterklas bezocht de kunstacademie

Voorbije week bezochten de kinderen van de derde kleuterklas de kunstacademie. Ze maakten daar kennis met allerlei muziekinstrumenten. Ook konden ze eens proeven van een lesje drama alsook van een dansmomentje. Tenslotte hebben ze ook iets leuks mogen knutselen. Een geslaagde voormiddag. Dit smaakt naar meer…

>> De derde kleuterklas naar de Helix

De voorlaatste week van het schooljaar brachten de kapoenen van de derde kleuterklas een bezoek aan de Helix. Ze leerden er heel wat over het fruit van bij ons. Dank je wel aan de stageaires die ons een fijne leerrijke voormiddag bezorgden.

>> Bezoek aan de kunstacademie

De kinderen van het tweede leerjaar genoten van een voormiddag in de kunstacademie. Ze leerden verschillende instrumenten kennen alsook de lessen die je ik de kunstacademie kan volgen.

>> Picknick

IMG_2270

Zoals echte MOSsers maakten de leerlingen van ’t Zarlarhartje een natuurwandeling met een gezellige picknick!

>> Schoolreis naar Harry Malter met alle kleutertjes

Gisteren gingen alle kleutertjes van ’t Zarlarhartje samen op schoolreis. Wat een leuke dag. Deze gaan we niet snel vergeten.

>> Sportdag 3de kleuterklas

Voorbije maandag trokken alle 3de kleuterklassen van onze scholen in de buurt naar de Gavers. Daar hielden we een super, fijne, fantastische, sportieve dag. Dank u wel aan alle turnmeesters en turnjuffen die deze dag voor ons onvergetelijk maakten. We hebben heel wat nieuwe sporten leren ontdekken.

>> Mijn papa is cellist

N.a.v. thema ‘Vaderdag’, werkten we in de kleuterklassen ook rond ‘beroepen’. De papa van F. is een cellist. Met veel plezier kwam hij ons meer vertellen over de cello. Wat een fijne leerrijke voormiddag. Bedankt lieve papa van F. voor de prachtige muziek en de hele deskundige uitleg. We hebben er allemaal heel erg van genoten en vooral ook veel bijgeleerd.

 

>> sportdag vierde leerjaar

Op donderdag 1  juni hadden het derde en vierde leerjaar hun sportdag. De
weergoden waren ons alvast goed gezind !
In de voormiddag genoten we van een fotozoektocht waarbij we met behulp van
foto’s onze weg moesten zoeken met als eindbestemming het openluchtzwembad.
Na een lekkere picknick namen we  een frisse duik in het zwembad. Vervolgens
konden we ons even uitleven op de speeltuin en tenslotte speelden we een
partijtje minigolf. Het was een prachtige dag die we niet vlug zullen vergeten !